Євгенія Цебрій

У ДТП в Італії загинув заробітчанин з Тернопільщини

осн

64-річний Мирок Вовк з Тернопільщини трагічно загинув в Італії. Чоловік потрапив у ДТП в Санта-Кроче-ді-Боретто (провінція Реджо Емілія) 14 грудня. Про це повідомляє у Facebook громадська організація «Книга пам’яті померлих українців за кордоном».

- Земляк - водій великого вантажного авто, загинув, намагаючись уникнути зіткнення з легківкою, яка не дала йому дорогу. Просимо щирої молитви за вічний спокій Мирона. Вічна, світла пам’ять, - йдеться у повідомленні. 

Вантажівка, якою керував Мирон Вовк, вилетіла з дороги та перекинулася, повідомляють у італійській пресі. 

Чоловік проживав у районі Салерно, працював у компанії у місті В’ядана, що в регіоні Ломбардія. Щоб витягнути його тіло з кабіни великовагового автомобіля, залучали рятувальників. Мирона Вовка у важкому стані забрали до лікарні, однак вранці наступного дня він помер. 

53-річний водій легківки також потрапив до лікарні з легкими травмами, ймовірно, щодо нього порушать провадження за вбивство на дорозі. 

Pasted into
Pasted into

Як повідомляв раніше «Терен», 9 грудня в італійській лікарні помер житель Тернопільщини 53-річний Ярослав Барановський. ГО «Книга пам’яті померлих українців за кордоном» розшукувала родичів чоловіка і за кілька днів з’ясувалося, що чоловік із села Городниця Чортківського району. 

Нагадаємо, нещодавно у Польщі помер заробітчанин з Тернопільщини Василь Волощук. Родичі чоловіка оголосили збір коштів на перевезення його тіла, на що відгукнулося чимало небайдужих. 

Фото Сorrieredibologna, ГО «Книга пам’яті померлих українців за кордоном»

Вибір читачів за тиждень

Відео