Божена Волинець

Поцупили золото у пенсіонерів: у Шумську розшукують двох зловмисниць

psevdomedikiobikralivrivnomupensioneriv20200509_8733 (Copy)

Пенсіонерів Шумська обікрали дві невідомі жінки, зайшовши посеред білого дня до них на подвір’я. Допоки господарі були у літній кухні, зловмисниці пробралися до їх оселі і винесли звідти 20 найменувань золотих виробів. До будинку проникли, скориставшись тим, що потерпілі залишили ключ в замку вхідних дверей.

Про це інформують на сайті національної поліції Тернопільської області.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (крадіжка з проникненням у житло) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці встановили автомобіль, на якому пересувалися зловмисниці,  та вживають заходів з метою затримання їх, а жителів області застерігають не пускати до своїх господарств чи помешкань незнайомців.

Варто завжди замикати вхідні двері та не залишати ключі від помешкань в легкодоступних місцях (під килимком, на підвіконні, під вазонами). Навіть якщо ви господарюєте на подвір’ї, зачиняйте будинок та підсобні приміщення, а ключі забирайте з собою.

Також поліцейські закликають, розказати про такі неприємні випадки стареньким родичам, адже такі люди надто довірливі, чим і користаються зловмисники.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео