Олеся Поліщук

На початок січня в Тернопільській ОДА є 21 керівна вакансія

images (1)

Станом на 1 січня 2022 року в структурних підрозділах Тернопільської обласної державної адміністрації є 21 керівна вакансія.

Інформацію про це оприлюднено на сайті ТОДА.

З 15 липня вакантна посада директора департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації. Також у департаменті вільними залишаються посади начальника управління фінансів та документообігу і заступника начальника управління – начальника відділу моніторингу соціальних виплат управління соціальних гарантій.

Департамент агропромислового розвитку працює без заступника директора – начальника управління харчової та переробної промисловості, розвитку сільських територій, фінансового та бухгалтерського забезпечення, а департамент фінансів облдержадміністрації – без начальника відділу організаційно-кадрового забезпечення управління фінансового і кадрового забезпечення.

Чотири керівні вакансії в департаменті цифрової трансформації:  заступник начальника управління – начальник відділу інформаційних технологій управління з питань цифровізації; заступник начальника управління  - начальник відділу організаційного та фінансового забезпечення управління цифрової інфраструктури, комунікацій та зв’язку; начальник відділу цифрового розвитку, комунікацій та зв’язку управління цифрової інфраструктури, комунікацій та зв’язку; начальник відділу аналізу та електронної обробки інформації управління з питань цифровізації.

В управлінні розвитку інфраструктури та дорожнього господарства облдержадміністрації вакантна посада начальника управління та заступник начальника управління – начальника відділу зв’язку та комунікацій.

З 19 листопада звільнилася посада начальника управління екології та природних ресурсів облдержадміністрації, а з 30 жовтня – посада начальника управління міжнародного економічного співробітництва та інвестиційних проектів ОДА.

Департамент охорони здоров’я облдержадміністрації має вакансію начальника відділу надання медичної допомоги населенню та розвитку охорони здоров’я управління надання медичної допомоги населенню, розвитку охорони здоров’я та правового забезпечення, а департамент культури та туризму - заступника начальника управління - начальника відділу туризму управління культури, охорони культурної спадщини і туризму.

Дві керівні посади вільні в управлінні інформаційної політики та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації: заступник начальника управління – начальник відділу взаємодії з засобами масової інформації та начальник відділу зв’язків з громадськістю та книговидання.

У департаменті з питань оборонної роботи, цивільного захисту населення та взаємодії з правоохоронними органами облдержадміністрації є вакансія начальника відділу фінансово-господарського забезпечення – головного бухгалтера, а в управлінні молоді, спорту та іміджевих проектів облдержадміністрації - начальника відділу фізичної культури та спорту.

В управлінні капітального будівництва незайняті посади завідувача сектору контролю та безпеки дорожнього руху і завідувача сектору юридично-правового забезпечення

На деякі з вакантних посад уже проведено конкурс і визначено його переможців.

Як повідомляв «Терен», призначено директора Тернопільського обласного Центру контролю та профілактики хвороб.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео