Орест Сарматський

Затримано мешканця Тернопільщини, який у сусідній області вночі збив електроопору і втік з місця події (фото, відео)

заставка002

На Рівненщині поліцейський офіцер громади розшукав жителя Тернопільської області, який збив легковиком електроопору та втік із місця події.

Як повідомляють в обласній поліції, без електропостачання посеред ночі жителів вулиці Незалежності у селищі Смига залишив мешканець Тернопільщини. Не було світла в домівках і майже до опівдня наступного дня, поки енергетики відновлювали пошкоджену електроопору та електролінії.

1 (Copy)
1 (Copy)

- Завдяки камерам відеоспостереження встановили транспортний засіб та особу, причетну до правопорушення. Ним виявився 35-річний житель Кременця Тернопільської області. Автомобіль «Seat Leon» чоловік уже встиг доставити на станцію техобслуговування. Як пояснив він поліцейським, не врахував стан дорожнього покриття, не впорався із керуванням через що і врізався та зніс електроопору. Натомість місце ДТП залишив через те, що раніше у таку стресову ситуацію не потрапляв, - йдеться у повідомленні.

photo_2022-01-11_15-09-28 (Copy)
photo_2022-01-11_15-09-28 (Copy)

Також повідомляється, що на правопорушника склали чотири адмінпротоколи, які скеровані на розгляд суду. Крім того, на жителя Тернопільщини накладено штраф у розмірі 425 гривень, оскільки чоловік не пред’явив посвідчення водія.

Також правопорушнику доведеться відшкодовувати збитки, завдані скоєною ДТП.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео