Божена Волинець

У Тернополі зайнявся продуктовий кіоск

iat-2 (Copy)

За інформацією ДСНС,  вчора вечері, о 22:34 у Тернополі на вул. Київській виникла пожежа продуктового кіоску з поширенням вогню на хлібний кіоск. Внаслідок пожежі знищено металевий продуктовий кіоск та товар в ньому на загальній площі 5 м кв., пошкоджено стіну та внутрішнє облицювання хлібного кіоску на площі 3 м кв.

Пожежу ліквідовано черговою зміною частини спеціально-призначеної техніки аварійно-рятувального загону спеціального призначення із залученням працівників оперативно-координаційного центру Головного управління. Під час гасіння врятовано три кіоски.

Окрім того, минулої доби на Тернопільщині горіли два житлових будинки, а саме:

Вранці о 07:16 у с. Великі Гаї Великогаївської територіальної громади Тернопільського району на  вул. Хмельницького. Внаслідок пожежі знищено речі домашнього вжитку на площі 5 м кв., пошкоджено твердопаливний котел, а також облицювання стін та стелі в кімнаті будинку.

Пожежу ліквідовано черговою зміною частини спеціально-призначеної техніки аварійно-рятувального загону спеціального призначення із залученням працівників оперативно-координаційного центру Головного управління. Під час гасіння врятовано даний будинок.

Також о 17:53 у с. Великі Куськівці Борсуківецької територіальної громади Кременецького району горів житловий будинку. Внаслідок пожежі знищено перекриття будинку на площі 1 м кв., пошкоджено стіну будинку на площі 1 м кв.

Пожежу ліквідовано черговим караулом 11-ї державної пожежно-рятувальної частини 5-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління. Під час гасіння врятовано даний  будинок, а також малорухому власницю будинку, яка перебувала в кімнаті та не могла самостійно пересуватись.

- 12  січня о 04:10 у м. Тернопіль на вул. Шашкевича виникла пожежа сміття в сміттєвому контейнері, внаслідок якої знищено сміття та пластиковий сміттєвий контейнер на  загальній площі 2 м кв. Пожежу ліквідовано черговим караулом 1-ї державної пожежно-рятувальної частини 1-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління. Причини  виникнення пожеж та матеріальні збитки встановлюються, - повідомляють на сайті.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео