Євгенія Цебрій

Деякі школи на Тернопільщині вже перейшли на дистанційне навчання

56189833_101

141 дитина захворіла в Тернопільській області станом на 19 січня. Учні почали більше хворіти з 11 січня, відколи вийшли з канікул на навчання. Про це повідомила 20 січня під час засідання засідання обласної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ на НС) начальниця управління освіти у науки облдержадміністрації Ольга Хома. За її словами, така кількість хворих серед школярів - це дуже багато. 

Під час засідання комісії Ольга Хома запропонувала дати дозвіл закривати на карантин окремі класи або школи, щоб не допустити поширення ковіду серед школярів та вчителів.  А також забезпечити дотримання провітрювального режиму у школах, бо працівники навчальних закладів часто це пропускають. 

- Станом на сьогодні, 20 січня, на карантин закриті окремі класи і школи у Борсуківській громаді Кременецького району. А також рішення щодо переходу шкіл на дистанційну форму навчання  прийняла Підгаєцька громада, - повідомила Ольга Хома. 

Нагадаємо, МОЗ вже віднесло Тернопільську область до “помаранчевої” зони, яка є сигналом про про наближення області до “червоної”. З цього приводу в області посилюють контроль за дотриманням протиепідемічних заходів.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео