Олена Чепіль

Рекордні показники захворюваності на Covid-19: уже з понеділка школи Тернопільщини можуть піти на дистанційне навчання

111

У зв’язку з ускладненою ситуацією з коронавірусом на Тернопільщині та високим приростом захворювання серед дітей, комісія ТЕБ НС провела чергове засідання.

Комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та національних ситуацій вирішила:

- рекомендувати перехід на дистанційне навчання закладів освіти з понеділка 24 січня по п'ятницю 31 січня 2022 року, з метою запобігання поширення короновірусної інфекції та розведення учасників навчального процесу.

- при відновленні навчального процесу особливу увагу приділити дотриманню карантинних вимог, особливо провітрювальному режиму.

- обмежити проведення масових заходів. Проводити їх з дотримання усіх протиепідемічних норм, з обов'язковою вакцинацією, контролем з боку держспоживслужби та національної поліції та відповідальністю організаторів масового заходу.

- посилити контроль за дотриманням протиепідемічних заходів, зокрема, у громадському транспорті, закладах харчуваннях, органах місцевого самоврядування.

- Найбільш вразливими верствами населення є невакциновані люди, зокрема діти. У вакцинованих процес перебігу захворювання є легким або безсимптомним.  Наголошуємо на важливості вакцинації та дотримання усіх вимог карантинної безпеки. Зростає захворюваність серед педагогічних працівників та техперсоналу, більше десяти осіб. Низькою є відвідуваність у дошкільних навчальних закладах, - зокрема маскового режиму, дистанції, – пишуть на офіційній сторінці Коропецької селищної ради. 

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео