Анастасія Кисіль

Житель Тернопільщини замовляв наркотики через інтернет, отримував їх на пошті і перепродував (фото)

IMG_6089

Впродовж тривалого часу 25-річний житель Збаразької територіальної громади продавав наркотики жителям громади. Замовляв заборонені речовини через інтернет, а отримував їх на пошті.

Працівники управління боротьби з наркозлочинністю в Тернопільській області спільно з Збаразькими оперативниками спіймали порушника «на гарячому».

Про це повідомляє Національна поліція Тернопільської області.

Після того, як чоловік забрав передачу з пошти, його затримали. При огляді поліцейські виявили в пакунку 200 грам амфетаміну. На чорному ринку грам цієї речовини коштує від 400 гривень.

- За словами начальника управління боротьби з наркозлочинністю в Тернопільській області ДБН НПУ Михайла Димиди, у ході проведених слідчо-оперативних заходів їм вдалося отримати інформацію про ще одну посилку, яка мала прийти підозрюваному за кілька днів, - йдеться в повідомленні.

Другу посилку також вилучили оперативники. Цього разу тернополянин замовив через інтернет пробники наркотиків таких як МДМА, «PVP», гашишу та марихуани. За товар розраховувався криптовалютою - «bitcoin». Перепродував заборонені речовини наркозалежним особам при особистій зустрічі або шляхом закладок. Усі слідчі дії проводилися під процесуальним керівництвом Збаразького відділу Теребовлянської окружної прокуратури.

- Збаражчанину оголосили підозру згідно ч.3 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів в особливо великих розмірах) Кримінального кодексу України.

Суд обрав йому запобіжний захід - цілодобовий домашній арешт. Перевіряють працівники УБН клієнтів підозрюваного, а також встановлюють інтернет-магазини, які розповсюджують заборонені речовини, - йдеться у повідомленні.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео