Анастасія Кисіль

3 аварії та 9 травмованих на Тернопільщині за вихідні (фото)

IMG_4679

Засніження доріг і туманність дали про себе знати. Дев'ять травмованих - наслідки трьох дорожньо-транспортних пригод, які трапилися на дорогах Тернопільської області впродовж 8 та 9 січня.

Про це повідомили у Національній поліції Тернопільської області.

Восьмого січня близько 17:45 водій автомобіля Chevrolet Tacuma, рухаючись автодорогою в смт.Заводське, не надав переваги у русі Opel Vectra і врізався в нього. В результаті удару Opel відкинуло на смугу зустрічного руху, де він зіткнувся ще й з автівкою марки Renault Duster.

11
11

На місці аварії працювала слідчо-оперативна група. До лікарні з тілесними ушкодженнями потрапили двоє пасажирів серед яких - вагітна жінка. Водії попередньо тверезі.

22
22

Цього ж вечора о 22:33 на лінію «102» надійшло повідомлення від невідомого про те, що на автодорозі Івано-Франківськ-Бучач-Тернопіль, неподалік села Варваринці, ДТП. За попередньою інформацією, водій автомобіля Ford Escort не впорався з керуванням, з'їхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з Opel Astra.

33
33

Водієві автомобіля Ford та двом пасажирам надали меддопомогу й госпіталізували.

Дев'ятого січня неподалік села Довжанка водій автомобіля Volkswagen не врахував дорожньої ситуації, не впорався з керуванням та з'їхав у кювет, де врізався в дерево. За меддопомогою зверталися і кермувальник, і троє пасажирів.

44
44

У всіх водіїв взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю. Триває перевірка.

Також, як «Терен» писав раніше, поблизу Бережан, біля житлового будинку, авто злетіло у кювет.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео