Ростислав Фук

«Без батька залишилися двоє донечок»: поблизу Тернополя поховали 40-річного Героя (фото)

Вічна пам’ять Герою

Із 40-річним захисником Ігорем Прусом попрощалися в селі Красівська Великогаївської громади 16 вересня. Про це повідомили на фейсбук-сторінці громади.

Ігор навчався в Тернопільській школі №5, згодом у Товстолузькій середній школі. Проходив навчання у школі міліції. З перших днів війни став на захист країни. Був у лавах територіальної оборони Великогаївської громади. Пізніше - поповнив ряди Збройних сил України. Служив у гарячих точках Східної України. Серце воїна зупинилося 12 вересня. Без батька залишилися двоє донечок.

Віддати останню шану Герою прийшли сотні жителів Великогаївської громади. Під супровід духового оркестру траурна процесія від батьківського дому вирушила до церкви, де священнослужителі Великобірківського деканату помолилися за душу воїна-захисника.

Складно уявити, що відчуває зараз мати, яка стоїть біля домовини свого сина. Її серце крається від болю. Колись так подібно стояла Марія під Хрестом Спасителя. Складно уявити, що зараз відбувається у серці дружини, яка своїми слізьми омила труну коханого чоловіка, - сказав у проповіді отець Роман Гриджук.

Під звуки військового салюту над домовиною востаннє розгорнули синьо-жовтий стяг та виконали Державний Гімн. Поховали Героя на кладовищі у рідному селі.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Леоніда Навроцького з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Читайте також: «Обидва брати спочивають поруч»: на Тернопільщині перепоховали 36-річного Героя

 

Фото Великогаївської громади

Вибір читачів за тиждень

Відео