«Без вагань пішов обороняти Батьківщину»: Тернопільщина попрощалася ще із одним Героєм (відео)

Євгену Данилківу з Білої Тернопільського району було 23 роки.

Бійця Євгена Данилківа поховали 3 квітня у Білій Тернопільського району.  У це день у Білецькій громаді оголошено жалобу за загиблим військовослужбовцем.

Молодий та енергійний, сповнений сил і життєвої енергії. Він мав багато планів на майбутнє, активно займався спортом, грав у футбол, та без вагань, підписав контракт із ЗСУ та пішов на фронт обороняти Батьківщину! Глибоке співчуття матері та сестрам загиблого захисника. Поділяємо ваше горе, сумуємо разом з Вами і всією Білецькою громадою... Важко знайти слова, коли помирають такі молоді люди. Неможливо загоїти біль і гіркоту від втрати, проте світлі спогади про Героя завжди житимуть у пам'яті нашого народу, - йдеться у повідомленні голови Тернопільської облради Михайла Головка.

Нагадаємо, трьох захисників, які віддали життя за Україну, поховали на Тернопільщині 1 квітня. Цього ж дня в бою на Луганщині загинув поет і науковець, уродженець Бережан Юрій Дадак (Руф).

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам захисників з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Героям.

Фото з фейсбук-сторінки Білецької ОТГ. 

Вибір читачів за тиждень

Відео