Тамара Коблик

Двоє дітей та троє дорослих травмувалися в ДТП через нетверезого водія з Тернопільщини (фото)

61-річний водій «Ауді», мешканець Тернопільської області, не дотримався дистанції між транспортними засобами та допустив зіткнення з автомобілем «Рено Меган»

15 жовтня близько 18.30 на лінію «102» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в селі Клубівці, Тисменицької територіальної громади. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Івано-Франківської області.

Відомо, що 61-річний водій «Ауді», мешканець Тернопільської області, не дотримався дистанції між транспортними засобами та допустив зіткнення з автомобілем «Рено Меган», яким керував 29-річний мешканець Городенківської територіальної громади. Останній рухався в попутному напрямку. А в результаті зіткнення автомобіль виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з автомобілем «Вольво ХС-90», під керуванням 42-річного мешканця Івано-Франківська.

Внаслідок ДТП травми отримали водій та пасажири автомобіля «Ауді 80», а саме 60-річна жінка, та двоє неповнолітніх дітей 2012, 2014, р.н.. Також травмована 69-річна пасажирка «Вольво», мешканка Івано-Франківська. Усіх доставлено до лікувальних закладів. 

Керманичів перевірено на стан алкогольного сп`яніння. Водій «Ауді» нетверезий, результат - 0, 41 проміле.

За цим фактом розпочато досудове розслідування за ч. 1 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України.

Фото Національної поліції

Вибір читачів за тиждень

Відео