Хто з жителів Тернопільщини виконуватиме свій обов'язок?

Шумськ поліція 20170322

У Підгаєцькому, Шумському, Кременецькому, Бучацькому, Бережанському райцентрах зайнятості представники відділів поліції та Держприкордонслужби розповіли безробітним про актуальні вакансії та умови служби.

Так, у Підгаєцькому районному центрі зайнятості під час семінарів з безробітними начальник групи з добору в Тернопільській області молодший лейтенант Тарас Яруш інформував про військову службу за контрактом в Державній прикордонній службі України, а старший інспектор кадрового забезпечення Бережанського відділу поліції, майор поліції Руслан Раїнчук – про набір у поліцію.

Тарас Яруш говорив про вимоги до кандидатів на військову службу, соціальний пакет для військовослужбовців, можливість навчання в Національній академії прикордонної служби, працевлаштування в Західному регіоні та в органи Державної прикордонної служби в інших регіонах на посади: інспектор прикордонної служби – фельдшер; молодший інспектор прикордонної служби: водій, тракторист, зв’язківець, кухар; молодший інспектор прикордонної служби - інструктор службового собаки; молодший інспектор прикордонної служби.

На семінарі для безробітних за участі старшого інспектора кадрового забезпечення Бережанського відділу поліції, майора поліції Руслана Раїнчука йшлося про можливості працевлаштування на посади, які на сьогодні актуальні в районному відділені поліції і, зокрема, у патрульну службу поліції особливого призначення “Тернопіль”, про основні службові обов'язки, вимоги до кандидатів, соціальні гарантії, умови прийому на роботу. Майор також акцентував увагу на тому, що особи віком від 17 до 25 років можуть вступати до відомчих навчальних закладів МВС України у 2017 році.

«На сьогодні шукаємо працівників на посади: старший дільничий (офіцер поліції), інспектор поліції (2 осіб), помічник чергового (2 осіб), поліцейський», - поінформував Руслан Раїнчук.

У Шумському районному центрі зайнятості начальник Шумського відділення поліції Кременецького відділу поліції ГУНП в Тернопільській області Анатолій Ігнатюк розповів демобілізованим військовослужбовцям та учасникам АТО про професійний добір претендентів на службу в поліції.

А кременецькі та бучацькі поліцейські розповіли безробітним краянам, з яких 2 - колишні учасники АТО, не лише про основні службові обов’язки, вимоги до кандидатів, необхідні якості та навики, а й про матеріальне забезпечення поліцейських – заробітну плату в межах 8000-9000 грн, соціальне забезпечення та перспективу кар’єрного росту.

Бережани поліція-640
Бережани поліція-640

Мали можливість дізнатися про вакансії у прикордонній службі та в поліції й бережанські безробітні під час міні-ярмарку вакансій в РЦЗ. Начальник сектору інформаційної підтримки - старший лейтенант поліції Наталія Іванів та старший дільничний - офіцер поліції Ірина Голод консультували присутніх щодо набору в Національну поліцію на посади поліцейських роти патрульної служби поліції особливого призначення «Тернопіль», а начальник групи з добору в Тернопільській області до Державної прикордонної служби України – молодший лейтенант Тарас Яруш поінформував про вимоги до кандидатів на війську службу за контрактом; державні гарантії для військовослужбовців; посади на які проводиться зарахування; презентував пілотний проект «Нове обличчя кордону».

Підг
Підг

«Контрактна служба – це один із видів легального працевлаштування в нашій країні, яка забезпечує гідну працю із справедливими доходами та перспективою розвитку», - зауважив директор Бережанського районного центру зайнятості Богдан Дубінський.

Підг2
Підг2

Вибір читачів за тиждень

Відео