Юля Вітюк

На Тернопільщині людям у формі та зі зброєю заборонено продавати алкоголь

Продаж алкоголю в Тернополі дозволений з 11:00 до 17:00

Відповідно до рішення Ради оборони Тернопільської області, працівникам у формі одягу правоохоронних органів, військовослужбовцям ЗСУ, територіальної оборони, Національної гвардії України, інших воєнізованих та особам зі зброєю відпускати алкогольні вироби заборонено. Про це під час брифінгу повідомив голова військової адміністрації Володимир Труш.

Нагадаємо, з 16 квітня на території Тернопільської міської територіальної громади дозволено продаж алкогольних, слабоалкогольних напоїв та вина у торговельній мережі з 11:00 по 17:00 год., в закладах ресторанного господарства – до 21:00 год. з обов’язковою видачею розрахункового документа встановленого взірця.

Ми пішли на цей крок, тому що за останні 30-40 днів, коли був заборонений алкоголь, починав процвітати ринок чорного алкоголю, алкоголь продавався за великими цінами, незаконно, продавалися підробні марки алкоголю, що шкодило здоров’ю людей, — каже міський голова Тернополя Сергій Надал.

Нагадаємо, у Чорткові продаж алкоголю залишили під забороною. Таке рішення прийняли в результаті голосування жителів громади. 

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео