Тамара Коблик

На війні загинули двоє Героїв з однієї громади на Тернопільщині

У Кременецькій громаді оголошено дводенну жалобу 24 та 25 липня 2023 року

жалоба

У понеділок 24 липня о 12.00 год біля кафе «Три Валети», що під Кременцем, зустрічатимуть двох Героїв, які в бою положили своє життя за нашу свободу: воїна Романа Козиру та Петра Глову. Про це повідомив очільник Кременецької громади на своїй сторінці у фейсбуці.

Після зустрічі захисника Романа проводжаємо додому (вул.Захисників України, 33), де він проведе ніч. А воїна Петра проводимо на Майдан Борцям за Волю, де відбувається літія та прощання з Героєм, - йдеться у повідомленні.

Чин похорону Романа Козири розпочнеться у вівторок вдома о 10.00 год. Після чого богослужіння продовжиться в Преображенському соборі (орієнтовно в 11.00) та віддання військових почестей і прощання на Майдані.

У зв'язку з похованням військовослужбовців Збройних сил України, жителів Кременецької міської територіальної громади, які загинули внаслідок військової агресії російської федерації проти України, в громаді оголошено дводенну жалобу 24 та 25 липня 2023 року.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам загиблих з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Героям.

Нагадаємо, 22 липня востаннє повернувся додому мешканець Теребовлі, сержант Іван Дедьо, щоб знайти свій вічний спочинок.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео