Тамара Коблик

На Тернопільщині прикрили підпільний цех з виготовлення алкоголю (фото)

За інформацією слідства, у бочках ємністю 200 літрів чоловік змішував спирт та воду і видавав це за горілку та коньяк відомих брендів, які продавав

У чоловіка вилучили понад триста літрів спиртової та коньячної сумішей, а також 900 пачок цигарок. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

У ході оперативних заходів співробітники сектору карного розшуку відділення поліції, що у Збаражі, встановили, що мешканець Тернополя, орендуючи на території Байковецької громади гаражне приміщення, виготовляв там алкогольні напої. У бочках ємністю 200 літрів чоловік змішував спирт та воду і видавав це за горілку та коньяк відомих брендів, які продавав.

У ході санкціонованого обшуку поліціянти вилучили понад триста літрів спиртосуміші, а також 900 пачок цигарок. Вилучені речові докази відправлено на експертизу.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 204 Кримінального кодексу. Санкція статті передбачає від восьми до десяти років позбавлення волі.

Фото Національної поліції

Вибір читачів за тиждень

Відео