Ростислав Фук

На Тернопільщині завалився дах закинутої ферми: загинув 17-річний юнак (фото)

Місцеві жителі викликали швидку допомогу, однак врятувати життя не вдалося. Від отриманих травм хлопець загинув на місці події

Про бездиханне тіло неповнолітнього правоохоронцям повідомили працівники бригади екстреної медичної допомоги. Їх на місце нещасного випадку викликали товариші загиблого, повідомляють у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Нещастя трапилося 1 квітня, близько 18:00. При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що 17-річний житель одного із сіл Підволочиської громади разом із двома неповнолітніми друзями пішли на територію колишнього колгоспу.

Хлопці перебували біля закинутої та майже зруйнованої будівлі. За їхніми словами, сімнадцятирічний товариш палкою намагався розхитати брилу з кількох цеглин. У результаті цього обвалилася мурована частина арки даху і придавила юнака.

Від отриманих травм хлопець загинув на місці. Даний факт слідчі внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до статті 115 Кримінального кодексу з поміткою «нещасний випадок».

Читайте також: У пожежі на Тернопільщині загинула жінка

Фото поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео