Ростислав Фук

На Тернопільщині збили кілька ворожих цілей: просять не чіпати уламків

На місці падіння уламків працюють відповідні служби

У повітряному просторі Тернопільської області Сили оборони знешкодили зранку 11 квітня кілька ворожих повітряних цілей.  Про це повідомили у пресслужбі обласної військової адміністрації.

Як ідеться в повідомленні, постраждалих немає. Про ймовірні пошкодження майна повідомлять згодом.

Внаслідок збиття ворожих об'єктів на території області зафіксовано падіння уламків. На місці працюють відповідні служби.  

Наполегливо просимо не наближатися до місць падіння уламків та телефонувати 102 у випадку виявлення залишків повітряних об'єктів. Дякуємо усім захисникам неба, які цієї ночі відбивали чергову терористичну атаку окупантів, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у ніч на 11 російські окупанти завдали комбінованого удару ракетами різних типів та ударними безпілотниками. Основний напрямок – Львівщина.

Загалом ворог застосував 82 засоби повітряного нападу. Серед них крилаті ракети, зенітні, аеробалістичні, а також безпілотники. 57 із них знищено силами ППО.

Як повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький, ворожі крилаті ракети різного класу та безпілотники атакували два обʼєкти критичної енергетичної інфраструктури у Львівській області. Це обʼєкт газорозподільчої інфраструктури у Стрийському районі та електропідстанція – у Червоноградському.

Читайте також: Ракетна атака: на Тернопільщині було чути вибухи

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео