Ростислав Фук

Офіцера з Тернопільщини нагородили «Срібним Хрестом»

Щирі вітання

Почесний нагрудний знак – «Срібний Хрест» від Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного отримав військовослужбовець з Підволочиська Назарій Бойко. Про це повідомили на сторінці Підволочиської селищної ради.

Назарій народився у Підволочиську 3 жовтня 1997 року. Після закінчення школи поступив в Одеську військову академію, закінчив її у 2019 році, отримавши звання лейтенанта.

Вже під час навчання в академії у 2017 році брав участь у військовому параді в Києві. Після закінчення академії почав служити у 44-тій окремій артилерійській бригаді.

З 2019 по 2021 роки брав участь в АТО. На початку повномасштабного вторгнення Назар з побратимами вже тримав оборону на білоруському кордоні. 24 червня 2023 року йому надали звання майор.

Назарова сімʼя щиро радіє усіма добрим новинам з фронту, лиш шкодують, що цього не бачить батько Ярослав, який теж воював разом з сином, але, на жаль, загинув 17 жовтня 2022 року. І як завжди говорить Назар своїй сімʼї: «Я вас усіх сильно люблю! Вірте в нас, довіряйте ЗСУ - все буде добре! З нами Бог, з нами Перемога!», – йдеться в повідомленні.

Фото Підволочиської селищної ради

Вибір читачів за тиждень

Відео