Ростислав Фук

Перед Різдвом у шопці в Центрі Тернополя народилися двоє ягнят (фото, відео)

Народження в таких умовах є природнім для тварин

Двоє ягнят народилися минулого тижня у Різдвяній шопці, яку традиційно облаштовують на Театральному майдані у Тернополі, пише Тернопіль житлово-комунальний.

Двоє новонароджених та їхні матусі перебувають під пильним наглядом ветеринарів і не потребують додаткової уваги від тернополян. Народження в таких умовах є природнім для тварин, то ж завдяки теплій погоді малята продовжують перебувати на вулиці та тішити перехожих, - йдеться в повідомленні.

Представники комунального підприємства «Об’єднання парків культури і відпочинку міста Тернополя» просять не годувати ні малих, ані дорослих тварин. Вівці забезпечені харчуванням, передбаченим їхнім раціоном, а всі зайві продукти спричиняють лише шкоду для їхнього здоров’я.

При хаотичному підгодовуванні відповідальним особам складно прослідкувати, що, коли і в яких кількостях тварини споживали, а окремі продукти (яблука, чипси, сухарики, цукерки тощо) можуть спричинити серйозні наслідки для їхнього здоров’я, - кажуть комунальники.

Нагадаємо, Новий рік у Тернополі святкуватимуть без ялинки. Однак на Театральному майдані працюють Резиденція святого Миколая та Різдвяна шопка.

Фото: Тернопіль житлово-комунальний, відео Терену

Вибір читачів за тиждень

Відео