Тамара Коблик

Помер знаний на Тернопільщині аграрій Антон Білик

Вічна пам'ять

Зупинилося серце знаного на Тернопільщині академіка-аграрія, заслуженого працівника сільського господарства, власника численних нагород Антона Івановича Білика. Про це на своїй сторінці у фейсбуці написав народний депутат України Іван Чайківський.

Таким його завжди пам'ятатиму... Усміхнений, мудрий, по-батьківськи добрий... Його шлях це не про землю, чи урожай. Його життя - про людей і для людей. Завжди дбав про сім'ю та родину, про колектив, про пайовиків, про колег. Був комусь керівником, комусь - партнером, комусь - клієнтом. Але для всіх був порадником та другом, - йдеться у повідомленні Івана Чайківського. - Дякуємо Антоне Івановичу за життєву науку, батьківські настанови, любов до землі, якою всіх нас надихали...

Антон Білик - аграрій-легенда Тернопільщини, якщо не всієї України. Бог наділив його справжнім хліборобським талантом, господарською кмітливістю. Майже шістдесят років він трудиться в сільському господарстві, з них — понад сорок років очолює приватно-орендне підприємство «Іванівське», що в Теребовлянському районі. За трудові успіхи в незалежній Україні він став повним кавалером ордена «За заслуги», удостоївся звання заслуженого працівника сільського господарства. 

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео