Тамара Коблик

Тернопільщину чекають майже літні вихідні

Найближча перспектива - найтепліше вихідними, далі сильного похолодання не буде, відчутніше зниження температури повітря ймовірне хіба на початку листопада

Вихідні в Україні будуть теплими, а подекуди навіть і зустрінуться із літом. Про це на своїй сторінці у фейсбуці розповіла синоптикиня Наталка Діденко.

Загалом 21-го жовтня максимальна температура повітря у більшості областей передбачається у межах +16+23 градусів, на Закарпатті, у Чернівецькій області, на Вінниччині, у південній частині +21+27 градусів, на Одещині 25+30 градусів.

Дощів у суботу не буде.

На Тернопільщині 21 жовтня буде хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вітер південно-західний, 9 – 14 м/с. Температура вночі 13 – 18° тепла, вдень 20 – 25° тепла.

А 22 жовтня можливі невеликі дощі. Вітер південно-західний 9-14 м/с. Температура вночі 12 – 17° тепла, вдень 18 – 23° тепла. Про це попередили у Тернопільському обласному центрі з гідрометеорології.

Якраз можна домити вікна, нагулятися на вулиці, протрусити килимки, позаносити квіти у квартиру (чи хай ще і стоять), повикидати на смітник зайве з балкону, посортувати сезонну одежу, похвастатись новим світлим пальто, сушити зайве прання на теплих батареях, які нарешті ввімкнули (у нас ще ні)), позакладати у книжки кленові листочки з прогулянки, збирати горіхи, жолуді та каштани, - пише Наталка Діденко. - І не забувати про тих, хто зовсім в інших умовах дихає оцим осіннім повітрям. Донати!!

Найближча перспектива - найтепліше вихідними, як щойно згадали, далі сильного похолодання не буде, відчутніше зниження температури повітря хіба на початку листопада.

Фото Павла Древницького

Вибір читачів за тиждень

Відео