Тамара Коблик

Тернопільські студенти зібрали гроші на рації для захисників

Рації уже доставлені до адресата

Студенти Тернопільського мистецького коледжу передали кошти для закупівлі рацій для підрозділу захисника з Тернополя. Про це повідомили у пресслужбі Департаменту культури та туризму Тернопільської обласної державної адміністрації.

Четвертокурсник Петро Гаджала та третьокурсник Володимир Витягловський зібрали 11 тисяч 600 гривень для наших захисників.

Хлопці навчаються на відділі «Спів» у Тернопільському музичному коледжі імені Соломії Крушельницької.

Вони зорганізували разом з друзями-музикантами близько двох десятків вуличних концертів у різних куточках обласного центру, на яких збирали кошти для потреб української армії.

Ми вирішили віддати кошти на нагальні потреби ЗСУ, — розповів Петро Гаджала. —  Звернулися до волонтерів, і вони нам підказали, що мама бійця з Тернополя збирає кошти на закупівлю рацій для підрозділу сина.

Студенти коледжу передали усі зібрані кошти їй.

Коли ти не один, коли є підтримка, можна не тільки звернути гори! Сьогоднішній день приніс мені знайомство з неймовірними хлопцями, які протягом літа, організовуючи невеликі концерти, збирали гроші для Збройних Сил України. Дякую за передані кошти (11600 грн) на закупівлю рацій та тепловізора для підрозділу мого сина, — написала у соцмережах Леся Іваськевич.

Рації уже доставлені до адресата.

Петро Гаджала навчається у класі викладача Володимира Шагая, а Володимир Витягловський — у класі викладача, заслуженого артиста України Петра Лабатого.

Фото Департаменту культури та туризму Тернопільської обласної державної адміністрації

Вибір читачів за тиждень

Відео