Тамара Коблик

Тернополян просять прийти віддати шану загиблому Герою Андрію Теребію

Його життя обірвалось 4 квітня 2022 року

Зустріти і попрощатися з Героєм Андрієм Теребієм можна сьогодні, 10 квітня, об 11:30 в  Домі Печалі, що на вул.Микулинецькій. В неділю, 10 квітня, о 19:00 в Домі печалі - чин парастасу, а у понеділок, 11 квітня, об 11:00 в Архикатедральному Соборі Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці УГКЦ - чин похорону. Про це повідомив  у фейсбуці Дмитро Гайдуцький.

Андрій з перших днів російського нападу став на захист рідної землі! Всі ці 8 років він захищав нас з вами і наше майбутнє! Між ротаціями він також не сидів дома, активно займався волонтерською допомогою для своїх побратимів! Він ніколи нічого не просив для себе ! Він ніколи не казав «я не можу»! Андрій жив скромно і без пафосу, не любив публічності. Жив без фальші і щиро любив своїх мамусю і сестричку.

Воював в рядах ЗСУ, та Української Добровольчої Армії.

Для мами син…для сестри Братик… для когось друг чи побратим… для мене Брат… для України Герой! - йдеться в повідомленні.

 

Його життя обірвалось 4 квітня 2022 року…. Андрію назавжди 30 років!

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Андрія Теребія з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Нагадаємо, Тернопіль попрощався з добровольцем, який загинув у бою за визволення Києва.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео