У день виборів жителі Тернопільщини зможуть слідкувати за трьома екзит-полами

Social Communications

У день виборів, 21 липня, жителі Тернопільщини зможуть слідкувати за трьома екзит-полами, які проведуть в день волевиявлення.

До слова екзит-поли - це соціологічні опитування виборців, які проводять в день голосування на виході із виборчих дільниць. Таку ініціативу розпочинають для того, щоб контролювати якість і прозорість виборчих процедур. Опубліковують їх в день виборів, це дозволяє дізнатися приблизні результати після закриття дільниць.

За інформацією опублікованою на сайті Детектор медіа, під час позачергових парламентських виборів проведуть 3 екзит-поли: Національний екзит-пол, власний екзит-пол ТСН та телеканалу «112 Україна».

Результати Національного екзит-полу опублікують 21 липня в Укрінформі. Також будуть дві прес-конференції: 19:45 год, де повідомлять результати станом на 18:00 годину та ще одна конференція відбудеться 22:00 із результатами станом на 20:00 годину.

Результати екзит-полу ТСН оголосять в ефірі програми о 20:00, а результати каналу «112 Україна» в ефірі телемарафону «Хто?».

Контент виготовлено у співпраці з Тернопільським прес-клубом за підтримки «Медійної програми в Україні», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) і виконується міжнародною організацією Internews.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео