Ростислав Фук

У Польщі п’яна пара напала на тернополянку з трьома дітьми

Нападників розшукує поліція, їх можуть посадити на три роки

П’яні чоловік та жінка напали на автобусній зупинці на 45-річну тернополянку з трьома дітьми в Польщі. Про це пише Цензор.НЕТ  з посиланням на польське видання Nowa Trybuna Opolska.

45-річна Надія з Тернополя постійно мешкає в Польщі та працює прибиральницею. Зараз до неї приїхали на канікули троє дітей віком 8, 10 та 13 років.

Агресивну пару віком 25-27 років тернополянка помітила ввечері 6 липня, коли їхала з дітьми в автобусі. П'яні чоловік та жінка звернули увагу, що Надія та діти говорять українською мовою. Коли українці вийшли на зупинці, нападники вискочили слідом за ними та перекрили їм дорогу.

Пара з лайками перегородила родині дорогу, а потім штовхнула українку й пішла до магазину по алкоголь.

Надія викликала поліцію. Поки родина чекала на патруль, нападники повернулися. Чоловік розмахував перед обличчям українки пляшкою й кричав: «Слава путіну! Україну - до біса!». Потім він показав їй середній палець і разом зі своєю подругою сів до наступного автобуса.

Тепер нападників розшукують правоохоронці. Їм загрожує до 3 років за ґратами за образу за національною ознакою. Шанси знайти пару досить високі - і в автобусі, і в магазині, де вони купували горілку, є камери спостереження, – йдеться в дописі.

Фото: Nowa Trybuna Opolska

Вибір читачів за тиждень

Відео