Олена Чепіль

У Тернополі до лав Національної гвардії шукають спеціалістів

У Тернополі військовослужбовці 2 батальйону 2 Галицької бригади запрошують для проходження служби в лавах Національної гвардії України.

Як повідомили у пресслужбі, батальйон потребує водіїв-механіків з посвідченням водія категорії «C», «C1»; «D», «D1», санітарного інструктора та фельдшера з медичною середньо-спеціальною освітою.

Кандидати для проходження військової служби за контрактом повинні мати: вищу, професійно-технічну, повну або базову загальну середню освіту; наявність отриманої під час проходження строкової військової служби військово-облікової спеціальності, що відповідає профілю службової діяльності за посадою, на яку планується призначення для проходження військової служби за контрактом; наявність кваліфікації, яка споріднена або відповідає військово-обліковій спеціальності за посадою.

Обов’язковою вимогою є придатність за станом здоров’я до військової служби у Національній гвардії України, що встановлюється в ході медичного огляду та професійно-психологічного відбору.

Переможець конкурсу, при призначенні на посаду, матиме ряд переваг:

- стабільна оплата праці (від 10 000 грн) та поетапне її зростання;

- безоплатна медична допомога військовослужбовцям та членам їх сімей;

- право на пенсію після 25 років календарної служби, зокрема й за змішаним з цивільним стажем;

- додаткові грошові виплати за винагороди, при укладанню першого контракту виплачується одноразова грошова допомога і розмірі 8-10 прожиткових мінімумів;

- можливість отримати вищу освіту у військових вишах піж час служби;

- щорічна відпустка, тривалість яка з кожним роком збільшується;

- забезпечення службовим житлом за наявності;

- право на отримання житла за рахунок держави, оренди для військовослужбовців та членів їх сімей жилого приміщення;

- першочергова пільга дітям військовослужбовців під час зарахування до всіх дошкільних і загальноосвітніх закладів, оздоровчих таборів та вищих навчальних закладів військового профілю;

- один місяць служби за півтора місяця – для осіб на окремих посадах в окремих підрозділах, що визначеним переліком.

Фото: пресслужба НГУ

Вибір читачів за тиждень

Відео