Ростислав Фук

У Тернополі вдова Героя народила двійнят

Діти народилися у день народження свого батька, який загинув так і не дізнавшись про вагітність дружини

Вдова бійця з Тернополя Світлана Тленюк народила двійню у день народження чоловіка. Про це повідомив лікар Стефан Хміль, пише Суспільне.

Немовлята з'явилися на світ в обласному клінічному перинатальному центрі «Мати і дитина». Батько двійняток Богдан Тленюк народження доньки та сина не дочекався. Нагадаємо, він загинув 4 липня 2023 року під час бойових дій на Донеччині.

Про те, що чекає двійню, Світлана Тленюк дізналася на третій день після похорону чоловіка.

Жінці 47 років. Від першого чоловіка у неї було двоє синів. Старший Назар загинув у бою на передовій. У Богдана дітей не було. Завагітніти природним шляхом пара не могла, тому звернулися до медиків по допомогу.

Як зазначили в клінічному перинатальному центрі «Мати і дитина», хлопчик та дівчинка народилися у день народження батька, який загинув так і не дізнавшись про позитивний тест на вагітність дружини:

Кожен етап лікування у нашій клініці був доволі складний, кожен крок у цій подорожі до батьківства був сповнений різних емоцій. Ми з командою стали опорою для сімʼї Світлани, що водночас зазнала втрат, але й сповнилася надією на нове життя і продовження роду. Це саме та історія, де з журбою радість обійнялися. У житті кожної людини є місце для дива. Ця вагітність - не виняток. Адже тепер ці малюки є доказом того, що кохання перемагає будь-які перешкоди. Ми і надалі будемо підтримкою для Світлани і її двійнят, будемо усіляко допомагати та піклуватись. Бажаю здоровʼя малюкам, зростати на радість мамі та родині, а Світлані - сил, здоров’я і натхнення у вихованні дітей.

Фото  клінічного перинатального центру «Мати і дитина»

Вибір читачів за тиждень

Відео