Тамара Коблик

Володимир Труш прокоментував своє звільнення

На посту очільника Тернопільської ОВА Володимир Труш був 4 роки

Володимир Труш прокоментував своє звільнення з посади очільника Тернопільщини та подякував за 4 роки роботи. Прощальний допис він опублікував на своїй сторінці у фейсбуці.

Сьогодні завершилася моя майже 4-річна каденція на посаді голови Тернопільської ОДА. Дякую кожному жителю Тернопільщини, хто сьогодні боронить Україну. Президенту України Володимиру Зеленському та Офісу Президента за довіру. Кабінету Міністрів України за допомогу, - написав Володимир Труш. - Цей шлях був дуже важливим у моєму житті. Разом, але дистанційно - ми здолали ковід. Міцно згуртувавшись, ми вистояли у лютому 2022 і обов'язково переможемо. Дякую волонтерам, які без сну і втоми допомагають наблизити перемогу. Радий дружбі кожного з вас. Завдяки нашим виробникам, підприємствам, працівникам держустанов, обласної військової адміністрації, силовим структурам Тернопільська область зараз стабільно і стійко працює. Тут професійна команда і кожен на своєму місці добре робить свою роботу.

Нагадаємо, 28 грудня з'явився указ президента про звільнення голови Тернопільської ОВА.

Кабмін погодив звільнення з посади голови Тернопільської ОВАВідповідне розпорядження ухвалили на засіданні Кабміну 27 грудня.

Додамо, що Володимир Труш обіймав посаду голови Тернопільської ОДА з 19 березня 2020 року. До цього він очолював Рогатинську районну державну адміністрацію.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео