Ростислав Фук

Залишилась 3-річна донечка: у громаді поблизу Тернополя зустрінуть тіло 26-річного Героя

Герой загинув 9 лютого в результаті ворожого мінометного та артилерійського обстрілу поблизу Авдіївки. Світла пам’ять

Траурний кортеж з полеглим Героєм Василем Темірхановим прибуде у рідний Настасів Великоберезовицької громади 12 лютого. Зустріч тіла загиблого захисника України відбудеться близько 12:00 години біля фігури Матері Божої. Про це повідомили на фейсбук-сторінці громади.

Народився захисник 10 червня 1997 року. Навчався у Настасівській школі, а згодом здобув фах електрозварювальника у Тернопільському центрі професійно-технічної освіти.

Життя, старшого солдата, командира 2-го відділення 2-го взводу роти протитанкових керованих ракет в/ч А4447 обірвалося 9 лютого в результаті ворожого мінометного та артилерійського обстрілу поблизу Авдіївки на Донеччині.

У Василя Темірханова залишились 3-річна донечка Поліна, дружина Василина, мати Ганна, батько Олексій, брати Віталій та Назар.

Просимо жителів громади вийти до дороги та віддати останню шану Герою, який у боротьбі за волю та незалежність України пожертвував власне життя, – йдеться в повідомленні.

Панахида відбудеться 12 лютого, о 19:00 годині.

Похорон розпочнеться 13 лютого, об 11:00 годині.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Василя Темірханова з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Читайте також: Загинув ще на День Незалежності: Тернопіль прощатиметься з Героєм

Фото Великоберезовицької громади та з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео