За уродженцем Тернопілля золоті верби ростуть

Під час обшуку вдома у Каськіва вилучили автомат з номером, записаним на Мельничука.

У справі проти народного депутата, екс-комбата "Айдару" Сергія Мельничука фігурує екс-голова Держінвестпроекту часів режиму Януковича Владислав Каськів, інформує 5.ua.

Про це повідомив народний депутат від "Радикальної партії" Ігор Мосійчук.

"Моя позиція особиста така: якщо в матеріалах будуть справи, пов’язані з діяльністю батальйону "Айдар" на передовій, то я особисто, яке б не було рішення, голосувати за це (зняття недоторканності з народного депутата Сергія Мосійчука - Ред.) не буду. Але Сергій не договорює про те, що в справі фігурує Владислав Каськів, що в нього вдома проводився обшук, що є вбиті, що були викрадення, в тому числі директора "Укрспирту" і тому подібне", - зазначив він.

Окрім цього, за інформацією Мосійчука, під час обшуку в Каськіва було вилучено автомат "Калашникова" з номером, записаним на Мельничука.

Як повідомлялось раніше, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що під час розслідування кримінального провадження щодо махінацій компанії Ostchem, котру пов'язують із заарештованим в Австрії олігархом Дмитром Фірташем, з'являються нові факти злочинів. Також Аваков зазначив, що у справі фігурують депутат від "Опозиційного блоку", екс-голова адміністрації Віктора Януковича Сергій Льовочкін, а також екс-голова Держінвестпроекту часів попереднього режиму Владислав Каськів.

12 травня Генпрокуратура внесла до Верховної Ради подання про позбавлення недоторканності народних депутатів Сергія Клюєва і Сергія Мельничука. Відповідну інформацію оприлюднив генпрокурор Віктор Шокін. Подання на Сергія Мельничука передбачає притягнення до відповідальності і арешт. Причина - підозра у створенні злочинної організації.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео