Тернополянам пропонують стати кримськими татарами

Міністерство інформаційної політики України ініціює кампанію "18 травня ми всі - кримські татари".

У рамках підготовки заходів, присвячених 71-й річниці депортації кримськотатарського народу, Міністерство інформаційної політики України розробило соціальну кампанію «18 травня ми всі - кримські татари».

«Завдяки підтримці волонтерів з Сімферополя, Донецька, Севастополя і Києва ми створили рекламні сюжети для розміщення на носіях зовнішньої реклами, в тому числі - в метро Києва, а також відео- та аудіоролики для розміщення на телебаченні та радіо. Інформаційні війська України напередодні 18 травня організовують твіттер-шторм», - розповів заступник Міністра інформаційної політики України Артем Біденко.

«Кампанія «18 травня ми всі - кримські татари» є тематичним продовженням кампанії «Крим - це Україна», яка стартувала навесні поточного року за ініціативи Міністерства інформаційної політики. Жителі Криму повинні знати, що весь український народ разом з ними вшановує пам'ять жертв депортації кримськотатарського народу», - повідомив радник Міністра з питань інформаційної політики Криму Сергій Костинський.

Міністерство інформаційної політики України входить до оргкомітету з організації виконання Плану заходів щодо вшанування 71-ї річниці депортації кримськотатарського народу, очолює Віце-прем'єр - міністр В’ячеслав Кириленко. Рада створена за дорученням Прем'єр-міністра України Арсеній Яценюка.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео