Ліза Шапошнік розповіла, чому не склалося із хостелом під Тернополем (Відео)

Планується реабілітаційний центр на Теребовлянщині.

Активістка Ліза Шапошнік надала журналістам документи, що купували і куди витрачали зібрані тернополянами гроші на хостел, який так і не відкрили.

Хостелу для ветеранів АТО, який у лютому обіцяли відкрити у Байківцях, що у передмісті Тернополя, не буде. Про це заявила волонтер, голова благодійного фонду «Обличчя країни» Ліза Шапошнік, інформують te.20minut.ua.

Нагадаємо, журналісти поцікавились долею обіцяного хостелу. Про це детальніше читайте тут.

Що тоді говорив заступник п. Шапошнік Володимир Карлатян і що про це думають в столичному Товаристві ветеранів АТО, які уповноважили п. Шапошнік організувати роботу хостелу, читайте тут.

Ліза розповіла про нові плани – відкрити та облаштувати реабілітаційний центр для бійців в с. Папірня, що в Теребовлянському районі.

Надав гектар приватної землі для цього Ігор Савіцький, якого вже призначили керівником сектору по роботі з бійцями АТО, їхніми сім’ями, сім’ями загиблих.

«Зараз призначена людина, яка буде займатись сектором АТО і допомогою сім’ям – це Ігор Савіцький», - представила Ліза Шапошнік члена своєї команди.

На запитання журналістів, коли ж запрацює новий центр, чоловік запевнив – до кінця року. Щодо коштів, то їх готові надавати іноземні благодійники.  

«Вже є проект, де буде відбудовано реабілітаційний центр для бійців, учасників АТО», - запевнив Ігор Савіцький. 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео