У Тернопільському лісництві розширюють тепличне відділення

Навіть для найвимогливіших покупців знайдеться деревце, яке заворожить своєю красою й стане гарним доповненням для подвір’я, присадибної ділянки чи скверика.

Тернопільське лісництво ДП «Тернопільське лісове господарство» розташоване у селі Петриків. Спеціалізується на вирощуванні декоративного садивного матеріалу.

Зокрема, за словами лісничого Тернопільського лісництва Павла Качуряка, цьогоріч працівники лісництва зачеренкували 50 тисяч штук різних видій туй та висадили майже три тисячі саджанців у відкритий грунт.

Є в планах і розширення тепличного відділення для розміщення в ньому садивного матеріалу з закритою кореневою системою. Ялина колюча форма голуба, ялина канадська, туя колоновидна, ялівець козацький, ялівець строкатий, туя західна форма шаровидна, туя західна форма золотиста, туєвик пониклий, кипарис лавсона, а також багато листяних і кущоподібних сортів: барбарис, вейгела квітуча, спірея, форзиція… Словом, все, чого душа забажає.

Навіть для найвимогливіших покупців знайдеться деревце, яке заворожить своєю красою й стане гарним доповненням для подвір’я, присадибної ділянки чи скверика. За словами пана Павла, продукція користується великим попитом. Постійними покупцями є зелені господарства міст та селищ області і, зокрема, фізичні особи. Крім того, всі декоративні саджанці мають відповідний сертифікат якості. Це дійсно справжній зелений центр для людини, яка любить природу, повідомляє прес-служба лісового господарства області.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео