Тернопільщина манить своєю неповторністю

Щойно закінчився прес-тур Тернопільщиною, в якому ми побачили й відкрили для себе чимало прекрасних куточків нашого краю.

Протягом трьох днів представники ЗМІ з усієї України мали нагоду відвідати мальовничі місця Тернопілля. Департамент розвитку інфраструктури, транспорту та туризму Тернопільської ОДА організував для учасників прес-туру надзвичайну цікаву і насичену програму.

Протягом першого дня, 25 травня, журналісти, блогери, ведучі, відеооператори і фотографи побачили Вишнівецький замок, у Кременці зійшли на гору Бона, відвідали ботанічний сад і оглянули єдину в Україні функціональну санну трасу, а також оцінили перспективи розвитку парапланеризму.

26 травня представники ЗМІ відвідали Тернопіль. Тут завітали у пивоварну ресторацію «Ковчег», скуштували пива власного виробництва високої якості.

Далі мандрівка продовжилась Дністром, на кораблі «Юрій». Насичена програма третього дня відбувалася у супроводі дощу: побачили Джуринський водоспад та унікальну печеру "Вертеба".

Туристичний потенціал Тернопілля багатогранний. Ми побачили фортифікаційні споруди, сакральні місця, були вражені краєвидами.

Для туристів такий відпочинок на два дні з урахуванням проживання і харчування коливається у межах 500-1500 гривень. 
Наприкінці подорожі журналісти висловили щиру вдячність організаторам прес-туру - заступнику директора департаменту розвитку інфраструктури, транспорту та туризму Тернопільської ОДА Назару Яворському, головному спеціалісту управління розвитку туристичної інфраструктури Ростиславу Яцківу та іншим.  
Впевнено можемо сказати: нам є що показати туристам, ми живемо на благородній землі, яка не втомлюється дивувати своєю красою.

Анастасія КИРИЛІВ.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео