Бережанські «навігатори» знаходять багатотисячні інвестиції

Допомогти рідному місту прагнуть учасники громадської організації "Навігатор" з Бережан, бо вважають, що зміни на краще можливі. 
"Навігатор" створили молоді люди у 2007 році. Різні за фахом, але об'єднані спільною ідеєю позитивних змін у громаді. Починали з розвитку молодіжного спорту, підтримували місцевий футбол.

Нині пріоритетними напрямками для них є розвиток науки і створення нових робочих місць за рахунок інвестицій у малий і середній бізнес. Головне, на думку «навігаторів» – змінити свідомість людей, навчити їх бути успішними.
Бережанці живуть не тільки ідеями, інформує ТТБ. Один із напрямків роботи громадської організації – інвестиції у бізнес-проекти. Нещодавно провели конкурс із 20 учасників. Переможцю для розбудови власної справи інвестують півмільйона гривень.
Очолив громадську організацію Андрій Бевсюк, власне йому і належить ідея її створення. А підтримав Андрія колишній однокласник Юрій Бойків, який здобув освіту у США, і нині очолює рекламну кампанію "Graviti media".
Молоді люди наголосили, що їх не цікавлять політичні проекти, вони вболівають за розвиток рідного краю, бо ж, як написав відомий тернополянин, поет «де ростем - там мусимо цвісти».

Вибір читачів за тиждень

Відео