Військкомати на Тернопіллі роз’їдають хабарі!

Працівник військомату підбурював надати військовому комісару 1600 доларів США хабара. Розпочато кримінальне провадження. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Тернопільської області.

 

Прокуратура області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні стосовно працівника одного з районних військових комісаріатів у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст. 27, ч. 3 ст. 369 КК України (підбурювання особи до надання неправомірної вигоди службовій особі).

Встановлено, що працівник військового комісаріату підбурював військовозобов’язаного надати через нього військовому комісару неправомірну вигоду в сумі 1600 доларів США за сприяння в уникненні від призову за мобілізацією у Збройні сили України.

29 травня 2015 року працівник військомату під час розмови із заявником одержав кошти в сумі 1600 доларів США для подальшої передачі військовому комісару.

Проте, його протиправну діяльність викрили працівники прокуратури області спільно зі співробітниками міліції.

На даний час виконуються слідчі дії з метою повного всебічного та об’єктивного дослідження всіх обставин кримінального провадження. Триває розслідування.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео