Празьке «золото» поповнило скарбничку збаразьких борців

Третє командне місце завоювали представники збаразького ФСК «Чемпіон» на 39-му міжнародному турнірі з вільної боротьби пам’яті Горбачевського, який відбувся наприкінці травня у чеській столиці Празі. 

У змаганнях взяли участь спортсмени з Австрії, Німеччини, Словаччини, Чехії, України.

Серед юніорів виступав Олександр Лірук і у ваговій категорії 74 кг виборов перше місце. Він також переміг у товариській зустрічі за абсолютне чемпіонство представника Австрії – чемпіона у ваговій категорії 84 кг.

У змаганнях серед юнаків взяли участь п’ятеро збаражан, і всі стали призерами. Перше місце у Андрія Ткача (вагова категорія 35 кг), Олександра Бебка (47 кг), Володимира Михайловського (73 кг). Андрій Ткач також отримав кілька впевнених перемог у товариських зустрічах. «Срібло» виборов Андрій Жезняк(38 кг), а «бронза» дісталась Вадиму Крупському(42 кг).
– Наші вихованці, – відзначив тренер Петро Король, – своїми виступами сподобались австрійським тренерам, і вони виявили бажання запросити нас до Австрії на власний турнір. Також чекатимемо нової зустрічі з цією сильною командою.

Окрім нових знайомств, збаражани отримали у чарівній Празі чимало незабутніх вражень, побувавши на фестивалі Європейської кухні, відвідавши пам’ятні і визначні місця, вдихнувши неповторної атмосфери красивого міста.

Джерело: «Народне слово»

 

Вибір читачів за тиждень

Відео