У Тернополі нагородили волонтерів і благодійників групи «Схід та Захід єдині»

Серед нагороджених – історик, військовий журналіст Ігор Крочак.

10 червня координатор волонтерської групи «Схід та Захід єдині» в області Василь Конько за дорученням Архієпископа Тернопільського, Кременецького і Бучацького Нестора (УПЦ КП) вручив тернопільським волонтерам групи і благодійникам відзнаку церкви - медаль "За жертовність і любов до України".

Нагороду отримали: Мазурик Василь Романович, керівник ПМП «Нортон», Рубай Степан Богданович, керівник ПП «ПродЕкспорт», Фурдела Андрій Дмитрович, керівник ПП «Браво», Вовк Ігор Зіновійович, керівник гуртовні запчастин «Все для АВТО», Бурило Володимир Миколайович, керівник ПП «Тепло сервіс», Баралдін Іван Васильович, керівник магазинів побутової техніки «Орбіта» і «Мегалюкс», Волянська Ружена Ігорівна, керівник приватної клініки «Румед-Т», волонтер і військовий журналіст Крочак Ігор Якович.

Нагородні документи підписані Патріархом Київським і всієї Руси-Ураїни (УПЦ КП) Філаретом.

Нагороджені протягом довгого часу вагомо долучилися до збору допомоги для наших бійців на фронті. Без їх особистого вкладу були б не можливі такі великі обсяги вантажів, доставлених на передову.

Лише цього року волонтерська група «Схід та Захід єдині» відправила більше п’яти великих вантажних автомобілів (30 тонн «фура» за кожний рейд) на передову. Репортажі з доставки до передових блокпостів і опорних пунктів наших військ в зоні бойових дій волонтерської допомоги можна прочитати на сторінці Facebook «Схід та Захід єдині», а також на інших інтернет- ресурсах засобів масової інформації.

Прес-служба волонтерської групи «Схід та Захід єдині».

Вибір читачів за тиждень

Відео