Депутат від Блоку Порошенка - агент ФСБ? (Відео)

Депутат Верховної ради України та колишній командир батальйону «Айдар» Сергій Мельничук повідомив журналістам, що його батальйон минулого року затримував, як агента ФСБ, депутата Олега Недаву.

На підтвердження своїх слів Мельничук показав посвідчення, яке було вилучено в Олега Недави рік тому.

«Близько року тому, після звільнення м. Щастя, ми взяли в полон велику кількість сепаратистів. При опитуванні, один з них повідомив, що за кілька днів до звільнення в місті з’явилися співробітники ФСБ (так вони представлялися на БП сепаратистів), які часто перетинали їх блокпост. Затриманий описав цих людей, автомобіль, на якому вони пересувалися, дав опис посвідчень, які вони пред’являли, а також повідомив про їх можливе місцезнаходження на околиці селища.

Наш комбат розставив по селищу і на виїздах засідки і ми провели розшук даних осіб. Так, в одній з «Антипівських дач» було виявлено три людини, одним з них виявився Недава, у якого при зовнішньому огляді було знайдено це посвідчення.
При затриманні Недава кричав, що вранці повинен йти на переговори з сепаратистами; лякав, що подзвонить Авакову та іншим високопоставленим чиновникам України, ми під відеозапис надали йому його мобільний телефон, але він так цього і не зробив, в чому власне і не було сумнівів», – написано під відео в YouTube зі слів одного вояка батальйону «Айдар».

Довідка: Олег Недава, член депутатської фракції «Блок Петра Порошенка», заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи та член Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань розслідування обставин розкрадання державних коштів.

firstsocial.info

Вибір читачів за тиждень

Відео