Лідер гурту "С.К.А.Й." Олег Собчук любить гостювати у бабусі на Тернопільщині

Люблю вишуковувати цікаві фотосюжети, усмішки людей, глибоку задуму на обличчі, натруджені спрацьовані руки і особливо очі, погляд. Це моя стихія.

І ось сьогодні "склався" цікавий сюжет. Під час освячення віночків на церковному подвір'ї у Великих Гаях помітила бабусю у вишитій сорочці. Через її очі струменіла сама Вічність. Було у її погляді щось особливе і незбагненне, якась особливо-значуща притягальна сила, коли розумієш, що хочеться побачене закарбувати не просто на камеру, а у серці. Бабуся тримала в руках казково-квітковий вінок. Звісно, я зупинилася і сфотографувала. Далі знімала інші сюжети.

Коли всі вже розходилися після служби, я знову побачила знайому бабусю і піймала себе на думці: не знаю, хто це, хоч і односельчанка. Вона була із якоюсь жінкою. І я насмілилась запитати. Яким же було моє здивування, коли з'ясувалось, що Надія Федотівна Собчук - бабуся відомого в Україні лідера гурту "С.К.А.Й." Олега Собчука. А поряд з нею стояла мама Олега Лариса Миколаївна. Розговорились. Так я дізналась, що Надія Федотівна в минулому працювала вчителькою молодших класів, сама родом із Шумщини.

Мама Олега розповіла, що син, коли був школярем, під час літніх канікул багато часу проводив у бабусі на природі. Та й зараз, коли буває у Тернополі, обов'язково навідується до неї в село.  

Валентина СЕМЕНЯК.

Фото автора.

Вибір читачів за тиждень

Відео