Ділові підсумки дня: 15 червня

Профіцит зовнішньої торгівлі збільшився, гасіння нафтобази обійшлося у 50 млн гривень, Україна відмовилася оплачувати електроенергію бойовикам, Японія виділить кошти Бортничам, в «Антонова» новий керівник.

Профіцит зовнішньої торгівлі зріс у 2,8 раза

Профіцит зовнішньої торгівлі товарами в Україні за підсумками січня-квітня 2015 року склав 597,5 млн дол., що у 2,8 раза перевищує показник за аналогічний період минулого року на рівні 215,7 млн дол., повідомляє Держстат.

Нафтобазу під Києвом загасили за 50 млн гривень

Голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій Микола Чечоткін стверджує, що витрати на гасіння пожежі на нафтобазі «БРСМ-Нафта» й ліквідацію її наслідків становлять приблизно 50 млн грн.

Україна не оплачуватиме електроенергію бойовикам

Україна не оплачуватиме постачання російської електроенергії на не підконтрольні центральній владі країни території Донбасу, повідомив в. о. директора НЕК «Укренерго» Юрій Касіч.

Японія виділить 108 млрд ієн на ремонт Бортницької станції

Міністерство фінансів України і Японське агентство міжнародної співпраці підписали кредитний договір про надання Україні 108 млрд ієн для реконструкції Бортницької станції аерації під Києвом.

Ківа більше не глава «Антонова»

Керівництво державного концерну «Укроборонпром» звільнило Дмитра Ківу з посади президента – генерального конструктора держпідприємства «Антонов», призначивши замість нього виконувачем обов’язків керівника підприємства Михайла Гвоздьова.

forbes.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео