Діти загиблих воїнів АТО поїхали в «Артек Буковель»

Курс оздоровлення в дитячому спортивно-оздоровчому таборі «Артек Буковель» пройдуть діти полеглих на сході України захисників.

Такий відпочинок для них організували Тернопільська територіальна організація партії «Солідарність – Блок Петра Порошенка» та народний депутат України Олег Барна.

– На відпочинок в одному з найкрасивіших місць планети – в Карпатському національному парку на висоті 920 метрів над рівнем моря, біля підніжжя гори Буковель - будуть відпочивати діти з Борщівського, Заліщицького і Чортківського районів, – розповів Олег Барна.

Батьки з дітьми, одразу після прибуття на Прикарпаття, вшанували полеглих на сході України захисників та героїв Небесної сотні.

– Хтось із дітей втратив батька, хтось брата чи дядька… Цим дітям, як ніколи, потрібен хороший якісний відпочинок. В таборі вони матимуть багато можливостей відволіктись, набратися сил. Ми впевнені, що після відпочинку в горах вони повернуться додому, сповненими енергією і з гарним настроєм, - пояснив керівник секретаріату ТТО «Солідарність – Блок Петра Порошенка» Володимир Дзудзило.

Розваги, змагання, мотузковий парк, виступи на сцені, ігри та прогулянки в горах – це ще не повний перелік з програми реабілітації дітей, які приїхали в табір. 

Вибір читачів за тиждень

Відео