Тернопільська влада зробила лікарні швидкої допомоги вливання

Виділено кошти на ремонт інфекційного відділення.

На черговому засіданні виконавчого комітету прийнято рішення «Про внесення змін до бюджету м. Тернополя на 2015 рік», яким виділено додаткові кошти з міського бюджету на сферу охорони здоров’я, житлово-комунального господарства та на виконання програми забезпечення обороноздатності Тернополя.

Про це повідомила прес-служба ТМР.

Для проведення ремонту інфекційного відділення лікарні швидкої допомоги виділено понад 2 мільйони гривень. Торік ремонти у цьому ж відділенні провели на суму 700 тисяч гривень. Усі кошти ідуть виключно з міського бюджету, хоч дане інфекційне відділення обслуговує не лише тернополян, а й пацієнтів з усієї області.

Міськрада пропонувала розділити видатки на ремонт колегам з обласної ради, проте відповіді на звернення не отримала. За попередніми підрахунками, або повністю відновити відділення, необхідно понад 8 мільйонів гривень.

Сьогодні Тернопільська область єдина в Україні, яка не має спеціалізованого обласного інфекційного відділення чи лікарні.

На засіданні виконавчого комітету також прийнято рішення про виділення додаткових коштів для придбання тролейбусів, електрокардіографа для потреб військкомату та на завершення ремонту у пунктах територіальної оборони Тернополя.

Щодо управління житлово-комунального господарства, то вони отримали кошти для реалізації програми термомодернізації, тобто для утеплення фасадів будинків та для облаштування заїздів на вул. Микулинецькій, де виділяються земельні ділянки учасникам АТО.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео