Молодь Бучача змагається за 100 тисяч гривень

Запропонований бучачанами проект - єдиний з Тернопільщини, який зумів подолати потрібний бар'єр голосів.

Молоді люди Бучача мріють змінити культурне середовище містечка. Проект місцевих стартаперів «Розвиток молоді Бучача» увійшов до 30 кращих соціальних проектів України у рамках конкурсу «Idea-X» і бореться за головний приз – 100 000 гривень.

Активісти  впродовж декількох років намагалися об’єднати молодь, створити активний та ініціативний молодіжний рух Бучача. На допомогу прийшов конкурс, який зможе фінансово допомогти втілитись мрії у життя.

В основі проекту - Молодіжний портал Бучача ГО «Бучач-АРТ» із активним залученням усіх молодіжних об’єднань міста (громадські молодіжні організації, шкільні самоврядування, студентські ради, молодіжні ініціативи).

Основні три напрямки реалізації коштів:

І. Завершення ремонту приміщення «Просвіти», яке є місцем зібрань бучацької молоді та за сумісництвом «Фабрикою Св. Миколая».

ІІ. Створення Інформаційного порталу молодіжних новин - ресурсу, який консолідує молодіжні новини та розповсюдить їх серед цільової аудиторії.

ІІІ. Втілення молодіжних проектів «Школа журналістики», «Фестиваль можливостей», «Молодіжний Форум Бучача».

Торік «Молодіжний Форум Бучача» зібрав понад 160 учасників з 6 різних міст.

Зараз проект «Розвиток молоді Бучача» пройшов у півфінал. Це єдиний проект з Тернопільщини, який зумів подолати потрібний бар'єр голосів. Тому саме зараз йому, як ніколи, потрібна підтримка. Кожен може допомогти справі одним кліком. Щоб проголосувати, перейдіть за посиланням: https://www.ideax-nescafe.com.ua/2843308 

Джерело: beztaby.te.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео