У Тернополі акція заради Дениска Проценка

Небайдужі тернополяни пропонуватимуть свої послуги на вулиці за мінімальну оплату, аби зібрати гроші на лікування маленького, але сильного Дениска.

Нещодавно нас всіх збентежила історія про шестирічного Дениса Проценка, який виготовляв гумові браслети, аби назбирати грошей на життєво необхідну операцію – пересадку кісткового мозку. Оперативне втручання вартує 75 тисяч євро. Денискові та його рідним вдалося зібрати майже всю суму – залишилося ще трохи.

Його бажання жити надихнуло активних і небайдужих тернополян на благородну справу – допомогти зібрати решту необхідних коштів. З ініціативи власниці студії візажу «Make art» Юлії Швед і «Осередку краси та стилю в Тернополі» перукарі, візажисти, рукодільники пропонуватимуть містянам свої послуги прямо на вулиці за встановлену мінімальну оплату, аби отримані гроші передати на лікування маленького, але сильного Дениска.

У акції візьмуть участь понад двадцять осіб.

«Послуги будуть найрізноманітнішими: починаючи від візажу, догляду за волоссям, флеш-тату і закінчуючи малюванням карикатур, продажем речей ручної роботи і, звісно, смаколиками і напоями. Кожен, хто скористався якоюсь послугою, отримає стрічку, яку можна буде одягти на руку. Це своєрідний символ причетності до доброї справи», – розповідає одна з організаторів заходу Оксана Слободян.

Вестимуть дійство Ната Бенч та Юра Мікоф. Також буде оформлена фотозона, в якій працюватимуть відомі тернопільські фотографи, а всі бажаючі матимуть змогу за символічну плату отримати хороше фото на згадку. Ще одним партнером заходу є студія «Ідеал», яка створить незабутню атмосферу, перетворивши на декілька годин частину вулиці Сагайдачного на справжню країну світла і добрих справ.

Організатори закликають тернополян долучатися до цієї благодійної ініціативи, тому запрошують всіх охочих 29 червня о 15.00 прийти до пам’ятника Івану Франку, що на вулиці Сагайдачного, й отримати свою порцію позитиву. Денис Проценко повинен мати шанс стати здоровим.

Навіть якщо ви не зможете прийти на ярмарок, то допомогти можна і на відстані, перерахувавши гроші на ім’я Олександра Проценка – батька Дениса (картка «Приватбанку» 4149 4978 3733 6413).

За деталями та з пропозиціями можна звернутися до співорганізатора заходу Оксани Слободян (+38068-42-41-779).

Соломія БОЙКО.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео