У Тернополі буде новий мер

«Тернопіль - студентська столиця». Під таким гаслом молодь України дізнається про Файне місто під час щорічного фестивалю "Студенська республіка", який відбудеться на міському пляжі. 
Студентського мера разом із студентським магістратом оберуть 28 червня. Протягом трьох днів молодь Тернопільщини презентуватиме ідеї і власні проекти з розвитку не лише студентського самоврядування, але й міста.

Протягом вихідних студенти поспілкуються із громадськими діячами, досвідченими підприємцями, представниками влади. Матимуть, зокрема, бесіду з головою ОДА Степаном Барною та мером Тернополя Сергієм Надалом.

Організовує фестиваль ВМГО "Студентська республіка» за ресурсної підтримки міської ради.

Молоді обіцяють не лише навчальну, а й розважальну частину, зокрема, показ кіно просто неба, виступ гурту "Los Colorados" та Open Air. 
"Фіналісти "Студентської республіки 2015" на чолі із студентським мером матимуть змогу презентувати студентство Тернопільщини на Всеукраїнській Студентській республіці, а також пройти стажування в органах виконавчої влади Тернополя" - розповідає голова організаційного комітету фестивалю Руслан Купріюк. Нагадаємо, що минулого року на всеукраїнському фестивалі "Студенської республіки" переміг тернополянин - голова ГО Молодіжне об'єднання "Файне місто", громадський активіст Василь Томчишин. 

Отож, цього року очікуємо нових ідей, ініціатив та перспектив розвитку нашого міста.
Оксана СЛОБОДЯН.   

Вибір читачів за тиждень

Відео