Сонячна Грузія прийме на реабілітацію тернопільських дітей

20 наших бійців недавно повернулись з курортів Автономної Республікою Аджарія (Грузія). Там військовослужбовці проходили курс реабілітації. 
Однак на цьому співпраця Тернопільської облради та представників Грузії не завершилась. Як повідомив очільник облради Василь Хомінець, незабаром діти та члени сімей учасників АТО знову відправляться на реабілітацію в Аджарію. Про це потурбувалися сьогодні на сесії
депутати облради, прийнявши рішення "Про внесення змін та доповнень до обласної комплексної програми соціальної підтримки  малозахищених верств населення "Турбота" на 2011-2015 роки".
"Нещодавно надійшов лист від голови Верховної Ради Аджарії Автанділа Беридзе, у якому грузини підтвердили готовність найближчим часом прийняти у себе дітей та родини військовослужбовців. Варто додати, що такі проекти дуже вартісні для грузинської сторони. Наприклад,  оздоровлення бійців обійшлося їм у майже мільйон гривень. Однак вони знову готові взяти на реабілітацію дітей вояків та членів їхніх родин", - зауважив Василь Хомінець. 
Наталя ЛУКІВ.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео