На Дальньому пляжі працює справжня студентська країна зі своїми правилами і законами

Степан Барна привітав учасників із регіональним етапом «Студентської республіки» у Тернополі. Тема цьогорічного заходу - «Програма модернізації Тернопільщини».
Студреспубліка має ціль - розвиток Тернополя й області на найближчі 20-30 років. Серед завдань також - об’єднання студентського активу, привернення суспільної уваги до проблем студентської молоді в Україні, підвищення молодіжного потенціалу Тернополя й області, популяризація альтернативних способів відпочинку серед молоді, відкриття нових можливостей для реалізації потенціалу студентів Тернопільщини.

Привітав організаторів та учасників фестивалю голова Тернопільської ОДА Степан Барна.

«Ви, молодь, - майбутнє Тернопільщини і України, - зазначив він. – Від кожного з вас залежить, якою буде країна завтра. Дякую за активну громадянську позицію, бажання працювати, змінюватися і змінювати наше місто, область. Вітаю вас з Днем Молоді. Нехай над нами буде завжди мирне небо. Нехай ваші ідеї втілюються в життя. Нехай вас супроводжує успіх. Віри в себе, добра, натхнення!».
Принагідно Степан Барна заявив, що в обласній державній адміністрації оголошено конкурс на 100 вакантних місць.

«Нам потрібні фахівці та патріоти, - зауважив Степан Барна. – Хто має бажання працювати в органах виконавчої влади – зголошуйтесь! Я обіцяю, що конкурси проводитимуться чесно і прозоро!».

Розважав учасників фестивалю  гурт «LOS COLORADOS».

 

Вибір читачів за тиждень

Відео