Одружився тернопільський кіборг друг Гатило (фото)

Валерій Чоботар одружився. У мережі з’явилось його весільне фото. З одруженням кіборга вітають побратими та друзі.

– Дякую всім за вітання. Цей день був для нас важливим і трохи сумним. Є друзі, які вже не зможуть сісти за нашим святковим столом. Та життя продовжується, і в ньому з’явилась ще одна родина. Сподіваюсь, вона буде сповнена радості, щастя та любові, – написала обраниця Валерія Леся Бєльська.

Джерело: doba.te.ua.

Від редакції «Терену». Судячи з фейсбукової сторінки Лесі (26 років), вона – профі у ватерполо, навчалася у державному вищому навчальному закладі «Українська академія бізнесу та підприємництва».

Валерій (38 років) – відомий у Тернополі (за мирного часу) голова правління Тернопільської обласної федерації фрі-файту. Торік, відколи почалася агресія Росії, вступив до складу ДУК «Правий сектор». Був призначений командиром роти 5-го батальйону ДУК, псевдо — «Гатило». Брав участь у боях у Донецькому аеропорту. Коли захисники аеропорту отримали волонтерську допомогу з Тернопільщини, Валерію Чоботарю дісталася стара, але не ношена ватна куфайка. Одяг виявився зручним і теплим. У кишені Валерій знайшов лист від 80-річного тернополянина, який вибачався за те, що нічим iншим допомогти не зможе. Цей зворушливий факт Валерій прокоментував так: «Ця фуфайка буде захищати бійця краще, ніж бронежилет, адже люди вкладають свою любов у ці речі. Громадяни у нас і так небагаті, однак віддають навіть останнє. Найбільше якраз допомагають бідні люди, а не багачі».

Друзі у Фейсбук надсилають щирі вітання молодятам, зокрема – віршовані:

Під дзвони весільні в цей радісний час
Від щирого серця вітаємо Вас!
Ми хочемо Вам усіх благ побажати,
Щоб Ви були дружні, успішні, багаті!
І ще неодмінно щасливі, здорові,
Щоб жили завжди у ладу і любові!
Хай разом всі справи даються Вам легко,
Та гарні сюрпризи приносить лелека!».

Редакція «Терену» приєднується до всіх щирих вітань. З роси й води вам, Лесю і Валеро!

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео